Rungsted Golf Klub regnes som én af landets mest eksklusive golfklubber, og et sponsorat i Rungsted Golf Klub henvender sig til en købestærk og eftertragtet målgruppe.

Klubben har i dag 1.000 aktive medlemmer i alderen fra 8 til 92. Optagelsesproceduren, hvor nye medlemmer optages efter anbefaling fra eksisterende, bidrager til en meget homogen medlemsskare. Samtidig prioriterer klubben at lette adgangen for familiemedlemmer, således at flere generationer fra samme familie kan nyde golfsporten sammen.

De mange traditioner betyder, at klubben råder over mange dygtige spillere, hvor bl.a. vores seniorhold er med i toppen af den danske elite.

Klubben råder over en smuk, ældre parkbane, en ny Pitch & Putt bane, gode træningsfaciliteter, et professionelt trænerteam og en velrenommeret klubrestaurant, hvor medlemmer og greenfeegæster nyder godt af klubbens dygtige kokke og professionelle serveringsteam. I forlængelse af restauranten findes en af landets bedste golfterrasser, som når vejret tillader det, lader golfspillerne nyde afslutningen på golfrunden med en betagende udsigt over den imponerende bane.

Rungsted Golf Klub tilbyder en række forskellige muligheder for sponsorater; eksempelvis banereklamer ved de enkelte huller eller på driving range, som turneringssponsor, som sponsor for vores klubhold eller som sponsor af vores pitch & putt bane.

Vi vil meget gerne have nye partnere/sponsorer - klubbens administration kan kontaktes for at høre mere om mulighederne.