Rungsted Golf Klub er så heldig at kunne bryste sig af at have én af landets bedste klubrestauranter.

De nye forpagtere af Restaurant Rungsted Golf Klub er Thomas Parry og Ken Møller, der begge er uddannet kokke og også ejer Madhuset Substans.

Køkkenchef i Rungsted er Thomas Parry, der er uddannet som både kok og konditor.

Thomas har gennem sin karriere kreeret kager og lavet mad på kendte steder som Kommandanten, The Paul og Restaurant Herman i København samt Britiske Waterside Inn og The Fat Duck (begge med flere Michelin-stjerner). Sidenhen har Thomas i flere omgange været ekspert og meddommer i tv-programmet Masterchef.

I Rungsted glæder Thomas sig til at servere lækker, velsmagende mad af friske råvarer til de mange medlemmer – lige fra smørrebrød, salater og burgers til frokost og dagens ret, pandestegt rødspætte og en mør steak til aften.

Restauranten og baren er åben for klubbens medlemmer og greenfeegæster

Åbningstider:
Mandag til søndag kl. 11.30 til 16.30 og igen fra 17.30 til 21.30 (fra 16.30 til 17.30 serveres et snackbræt med ost og pølse)

Kontakt:
Direkte til restauranten i åbningstiden: +45 45 86 41 49