Om restauranten
Rungsted Golf Klub er så heldig at kunne bryste sig af at have én af landets bedste klubrestauranter.
Indtil 17. maj drives restauranten af Line og Nicolai, der hver dag servere lækkert smørrebrød og salat til frokost, og fra mandag 16. april ligeledes tilbyder et let og lækkert udbud af a la carte om aftenen.

Ny forpagter tiltræder fredag 18. maj
Den nye forpagter af Restaurant Rungsted Golf Klub bliver Thomas Parry og Ken Møller, der begge er uddannet kokke og også ejer Madhuset Substans.

Køkkenchef i Rungsted bliver Thomas Parry, der er uddannet som både kok og konditor.

Thomas har gennem sin karriere kreeret kager og lavet mad på kendte steder som Kommandanten, The Paul og Restaurant Herman i København samt Britiske Waterside Inn og The Fat Duck (begge med flere Michelin-stjerner). Sidenhen har Thomas i flere omgange været ekspert og meddommer i tv-programmet Masterchef.

I Rungsted glæder Thomas sig til at servere lækker, velsmagende mad af friske råvarer til de mange medlemmer – lige fra smørrebrød, salater og burgers til frokost og dagens ret, pandestegt rødspætte og en mør steak til aften.

Restauranten og baren er åben for klubbens medlemmer og greenfeegæster

Åbningstider:
Fra 16. april: