I snart 30 år har Rungsted Golf Klub afviklet RGK Company Day, som er en eksklusiv holdturnering, hvor overskuddet går til at støtte talentudviklingen i klubben.

Netop i disse år er behovet for støtte til juniorerne større end længe. Rungsted Golf Klub råder over en gruppe på syv til otte store juniortalenter, som sammen med Klubpro Jannik Bolinder arbejder hårdt for yderligere løft af niveauet.

Gruppen har allerede været i Spanien på træningslejr sammen med Jannik forud for sæsonen, og de er ude de fleste weekender og spille eliteturneringer.

Og resultaterne kommer nu:
Anne Norman toppræsterede i april i en stærkt besat international turnering i Frankrig, Mikkel Ravn gået en runde i -4 sidst i april og Ulrik Bæk Jørgensen gik en runde i -6 søndag 12. maj.

For at fortsætte denne flotte udvikling og samtidig få de næstbedste løftet med op, skal der investeres yderligere i gruppen.

I år afvikles RGK Company Day fredag 21. juni 2019.

Et hold med fire spillere koster kr. 6.800 + moms.

Se hele invitationen her

Billederne viser de ni deltagende hold fra 2018