Fra 7. til 11. august er der Rungsted Uge 2019.

I de fem turneringsdage afvikles en række forskellige turneringer for medlemmer og gæster.

Onsdag spilles "Eagle Club Invitational", som er en Fourball bestball for par, der skal bestå af et RGK-medlem og en gæst. Som noget nyt i 2019 spilles turneringen med gunstart kl. 09.00, og der er præmieoverrækkelse ved ejer af Eagle Club Indoor Golf, Lars Svensson, som sponserer turneringen.

Torsdag er der Greensome med par bestående af to RGK-medlemmer - præmieoverrækkelse er søndag kl. 13.30. Turneringen er sponseret af Laudrup Vin.

Fredag er der traditionen tro "Ægteskabsturnering", som er Foursome for ægtepar. Turneringen er åben og deltagere kan således være fra RGK eller andre klubber (eller mix). Der spilles slagspilskvalifikation om fredagen, og de fire bedste par er kvalificeret til semifinalerne lørdag morgen, hvor der spilles hulspil. Finalen er lørdag eftermiddag. Præmieoverrækkelse er søndag kl. 13.30. Turneringen er sponseret af Laudrup Vin.

Fredag spilles også "Kaninturnering" for RGK-medlemmer med minimum hcp. 30. Der spilles scramble for hold af tre eller fire. Præmieoverrækkelse er søndag kl. 13.30.

Lørdag er der "RGK Open" for alle op til maks. SPH 36. I A-rækken spilles slagspil og B-rækken spilles som stableford. Præmieoverrækkelse er søndag kl. 13.30.

Lørdag aften er der fælles festmiddag for alle ugens deltagere.

Søndag er der traditionen tro"Royal Scramble" for hold af fire spillere. Turneringen sponseres af Royal Unibrew. Præmieoverrækkelse umiddelbart efter turneringen.

Tilmelding til alle turneringer foretages i GolfBox.

Få er hurtigt overblik over ugens turneringer her.

Det flotte præmiebord i 2018