12 januar 2018

Sekretær/assistent søges

Udadvendt og serviceminded sekretær/assistent søges til Rungsted Golf Klub.

Vi søger vi en deltidsmedarbejder ca. 24 timer/uge (3-4 dage i sæsonen), der skal være blæksprutte og varetage salg i shoppen.

Du indgår i et meget engageret team, hvor du primært skal ekspedere og servicere medlemmer og gæster både i shoppen og ved check-ind. Du vil også assistere med forskellige administrative opgaver, såsom registrering af scorekort, forberedelse til turneringer og meget andet.

Det er en fordel, at du spiller golf eller i hvert fald har kendskab og interesse for golf og er indstillet på en fleksibel arbejdstid - også fordelt over kalenderåret.

Vi tilbyder et job i moderne, lyse lokaler med den flotteste udsigt over én af Danmarks bedste parkbaner lige ved Rungsted Station.

Tiltrædelse 1. april 2018.

Er du interesseret, så kontakt Anders Møller eller Mette Bundgaard på tel: 45 86 34 44 eller mail: info@rungstedgolfklub.dk.