Frokost

  • Håndmadder (uspecificeret) – 1 stk. kr. 30 / 3 stk. kr. 85

  • Hønsesalat med stegte svampe, syltede rødløg, sprødstegt kyllingeskind, hertil friskbagt rugbrød, ristet franskbrød & smør – kr. 65

  • Lun leverpostej med hjemmesyltede rødbeder, sprødstegt bacon, svampe, løg & karse. Hertil friskbagt rugbrød & smør – kr. 65

  • Karrysild med hårdkogt æg, kapers, syltede rødløg, dild & æble. Hertil ristet rugbrød & smør – kr. 65
  • Avokado på rugbrød med tomat, urter, mandler og grønne asparges – kr. 65

  • Klassisk rørt tatar med æggeblomme, kartoffelchips & urtesalat. Hertil hjemmelavet madbrød – kr. 135 (inkl. fritter + kr. 20)

  • Fanølaks, stegt brioche, flødestuvet spinat & urtesalat – kr. 145
  • Pandestegt rødspætte med grønne asparges, forårsløg, grillet citron, dild & håndpillede rejer – kr. 180

  • Moules mariniéres med fennikel, cremet Noilly Prat sauce, estragon, madbrød & saffron aioli – kr. 95 (inkl. fritter + kr. 20)

  • Burger fra grillen med fritter, løgkompot, tomat, syltede agurker, bacon, ost & hjertesalat på smørbagt brioche med dijonnaise – kr. 135

  • Club sandwich med confiteret Hopballe Mølle kylling, sprødstegt bacon, letbagte tomater, urter & karrydressing – kr. 115 (inkl. fritter + kr. 20)

  • Ugens frokostsalat med madbrød – kr. 95

  • Ostebræt – lille kr. 49,- / stor kr. 89
  • Snacktallerken – Terrin med blommekompot, Skagen skinke, marinerede oliven, hjemmelavede kartoffelchips, ost & knækbrød – kr. 99

Kager – (kr. 35)

  • Kokosmakroner med mørk chokolade
  • Sarah Bernardt med bitter chokolade & havsalt
  • Kartoffelkage med vaniljecreme & hjemmekogt solbærmarmelade
  • Jordbærtærter med vaniljecreme & mandelmazarin
  • Chokolade brownie med karamelfromage & kakaoglasur
  • Chokolade cookies med tranebær, saltede nødder & kakaobønner
  • Cup cakes med karamel smørcreme, solbær & koko

    (dagens udvalg blandt ovennævnt ses i baren)

Aften

Forretter

  • Andeleverterrin, ristet brioche, blommekompot, urtesalat og banyuls sirup – kr. 95

  • Fanølaks, stegt brioche, flødestuvet spinat og urter fra haven – kr. 95

Hovedretter

  • Moules mariniéres med fennikel, cremet Noilly Prat sauce, estragon, madbrød, saffron aioli & fritter – kr. 145
  • Pandestegt rødspætte med grønne asparges, forårsløg, grillet citron, dild & håndpillede rejer – kr. 180

  • Burger fra grillen med fritter, løgkompot, tomat, syltede agurker, bacon, ost og hjertesalat på smørbagt brioche med dijonnaise – kr. 135

  • Klassisk rørt tatar med æggeblomme, kartoffelchips og urtesalat. Hertil hjemmelavet madbrød og frites – kr. 155

  • Pandestegt wienerschnitzel med kartofler, smørsauce, dreng og ærter vendt med urter & citron – kr. 195

  • Steak frites 220gr, fritter, bearnaisesauce, grøn salat, bagte tomater & syltede rødløg – kr. 225

  • Dagens aftensalat med madbrød – kr. 125

  • Dagens ret (mandag til fredag) – kr. 130

Ost og sødt

  • Ostebræt – lille kr. 49,- / stor kr. 89

  • Varm chokolade fondant med chokolade parfait og tørret hindbær – kr. 90

  • Citronfromage med rababerkompot, friske bær, marengs & hvid chokolade – kr. 90

Juniormenu - hele dagen (op til 15 år)

  • Burger fra grillen med fritter, løgkompot, tomat, syltede agurker og hjertesalat på smørbagt brioche med dijonnaise – kr. 85

  • Hjemmelavede nuggets med fritter og urtesalat – kr. 85

     

(c) Rungsted Golfklub 2018