Menukort

A la carte
Køkkenchef Mikkel Laursen tilpasser sammen med sin gode kollega og restaurantchef Jonas hele tiden menukortet efter årstiden råvarer.

Det aktuelle A la carte menukort kan ses her

Vinkort
Sammen med Laudrup Vin har Mikkel og Jonas sammensat et lækkert vinkort

Restaurantens vinkort

Søndagsgrill
Fra maj måned er der hver den første søndag i måneden store grillbuffet på terrassen

Søndagsgrill

Middag i Klubben uge 12 og 13
Fredag og lørdag er der Middag i Klubben med snacks, tre-retters luksus og sødt til kaffen for kun kr. 445.

Klik her og se menuen for uge 12 og 13

Påsken 2019
I påsken tilbyder Mikkel og Jonas en særlig påskemenu både frokost og aften.

Se menuen her

Vinsmagning og forårsmiddag
26. april er der vinsmagning og fem-retters middag

Læs om det spændende arrangement her

Private selskaber
Vi håber, at vores hyggelige, lyse og historiske lokaler vil danne rammerne for din næste fest, event eller arrangement.

Med lige dele lækker og spændende mad, velsmagende vine, smuk opdækning og et glimt i øjet, vil vi gøre vort ypperste for at jeres besøg hos os bliver en uforglemmelig dag eller aften.

Vores lokaler kan rumme op til 80 velsiddende pladser og ved større arrangementer kan vi tilbyde en eksklusiv teltløsning på vores unikke terrasse. Vi kan sammensætte en menu efter jeres ønske.

Vi glæder os til at gøre din event helt speciel.