Menukort

A la carte
Køkkenchef Mikkel Laursen tilpasser sammen med sin gode kollega og restaurantchef Jonas hele tiden menukortet efter årstiden råvarer.

Vinkort
Sammen med Laudrup Vin har Mikkel og Jonas sammensat et lækkert vinkort

Restaurantens vinkort

Arrangementer nov/dec 2019
Selvom sommeren snart går på hæld, og restaurantens åbningstider tilpasses vinterens aktivitetsniveau, er det ikke ensbetydende med, at vi går helt i vinterhi.

Fra 21. oktober er den faste åbningstid i restauranten til kl. 11.30 til 15.30 alle dage med undtagelse af mandag, hvor der er lukket. Vi er naturligvis også stadig åben efter aftale og forudbestilling i forbindelse med private arrangementer og sammenkomster, ligesom julen og nytåret heller ikke kommer til at gå ubemærket hen.

Julefrokost i RGK - sidste fire uger før jul

Juleaften ud af klubben

Nytårsaften ud af klubben

Private selskaber
Vi håber, at vores hyggelige, lyse og historiske lokaler vil danne rammerne for din næste fest, event eller arrangement.

Med lige dele lækker og spændende mad, velsmagende vine, smuk opdækning og et glimt i øjet, vil vi gøre vort ypperste for at jeres besøg hos os bliver en uforglemmelig dag eller aften.

Vores lokaler kan rumme op til 80 velsiddende pladser og ved større arrangementer kan vi tilbyde en eksklusiv teltløsning på vores unikke terrasse. Vi kan sammensætte en menu efter jeres ønske.

Vi glæder os til at gøre din event helt speciel.