Aften

Forretter

  • Andeleverterrin, ristet brioche, blommekompot, urtesalat og banyuls sirup – kr. 95

  • Fanølaks, stegt brioche, flødestuvet spinat og urter fra haven – kr. 95

Hovedretter

  • Moules mariniéres med fennikel, cremet Noilly Prat sauce, estragon, madbrød, saffron aioli & fritter – kr. 145
  • Pandestegt rødspætte med grønne asparges, forårsløg, grillet citron, dild & håndpillede rejer – kr. 180

  • Burger fra grillen med fritter, løgkompot, tomat, syltede agurker, bacon, ost og hjertesalat på smørbagt brioche med dijonnaise – kr. 135

  • Klassisk rørt tatar med æggeblomme, kartoffelchips og urtesalat. Hertil hjemmelavet madbrød og frites – kr. 155

  • Pandestegt wienerschnitzel med kartofler, smørsauce, dreng og ærter vendt med urter & citron – kr. 195

  • Steak frites 220gr, fritter, bearnaisesauce, grøn salat, bagte tomater & syltede rødløg – kr. 225

  • Dagens aftensalat med madbrød – kr. 125

  • Dagens ret (mandag til fredag) – kr. 130

Ost og sødt

  • Ostebræt – lille kr. 49,- / stor kr. 89

  • Varm chokolade fondant med chokolade parfait og tørret hindbær – kr. 90

  • Citronfromage med rababerkompot, friske bær, marengs & hvid chokolade – kr. 90

Juniormenu - hele dagen (op til 15 år)

  • Burger fra grillen med fritter, løgkompot, tomat, syltede agurker og hjertesalat på smørbagt brioche med dijonnaise – kr. 85

  • Hjemmelavede nuggets med fritter og urtesalat – kr. 85

     

(c) Rungsted Golfklub 2018