PRØVEMEDLEM I RGK UDEN INDSKUD

Begyndermedlemskab er et nyere tiltag i Rungsted Golf Klub beregnet for de, som ikke har spillet golf før - og dermed heller ikke er medlem af nogen anden klub eller på andet grundlag allerede har et DGU-kort. Begyndermedlemskabet strækker sig over en sæson og giver et godt grundlag for at stifte bekendtskab med golfsporten samt lære Rungsted Golf Klub at kende.

Der kræves ikke indskud for et begyndermedlemskab, og begyndermedlemskab tilbydes både til voksne samt børn og unge.

Begyndermedlemskabet omfatter fællestræning, lån af golfudstyr, gratis træningsbolde på driving range samt fri benyttelse af klubhus og alle vores træningsfaciliteter, herunder vores Pitch & Putt bane. I tilfælde af at der er plads på klubbens juniortræningshold, kan juniorbegyndermedlemmer (mod særskilt betaling) tilbydes deltagelse i holdtræning sammen med klubbens øvrige juniorer.

Der er ikke krav om anbefaling fra to proponenter i forbindelse med et begyndermedlemskab, men kravet vil være gældende i forbindelse med en eventuel efterfølgende ansøgning om ordinært medlemskab. Begyndermedlemskab kan ikke forlænges udover den første sæson.

Begyndertræning:
Voksne (fra 19 år) træner på begynderhold om lørdagen (tidspunkt varierer) med klubpro Jannik Bolinder.
Juniorer (til og med 18 år) træner på begynderhold om lørdagen kl. 10:00 til 11:00 med første træning lørdag 21. april.

Pris:
Begyndermedlemskab for voksne, børn og unge: kr. 2.500 (inkl. frie bolde)